Palvelut

Viherpeukalot – palveluautomaatioilla vikasietoisuutta

01.12.2020 | Palvelut

Viherpeukaloiden tunnettu verkkokauppa ja paikallinen puutarhamyymälä Valkealassa Jyrääntiellä tarvitsevat luotettavan ja ketterän kumppanin rinnalleen pitämään myyntikoneiston toiminnassa. IT-palvelusopimuksen palveluautomaatiot huolehtivat asiantuntijoiden avustuksella verkkokaupan ja muiden tietojärjestelmien toimivuudesta. Lähtökohtaisesti liiketoiminnalle elintärkeät tietojärjestelmät suunnitellaan ja toteutetaan toimimaan 24/7/365. Myyntisesonkien aikana mahdolliset ongelmatilanteet on tunnistettava ja korjattava viiveettä.

Viherpeukalot - palveluautomaatioilla vikasietoisuutta

IT-palvelusopimuksen Automate-palveluautomaatiojärjestelmä valvoo ja tarkkailee verkkokaupan tuotantoympäristöä proaktiivisesti. Automate tunnistaa järjestelmissä havaittavia poikkeamia, korjaa itsenäisesti vähäisempiä ongelmia ja raportoi automaattisesti palvelukeskukseen asiantuntijoille.

Viherpeukaloiden IT-palvelusopimukseen sisältyy myös tuki-ja kehityspalvelut ERP-sovellukselle. Verkkokaupan ja eri tietojärjestelmien välillä tapahtuu jatkuvaa tiedonsiirtoa, jolloin jokaisen osa-alueen ja integraation tulee toimia mahdollisimman hyvin.

IT-automaatioiden avulla minimoimme rutiinitehtäviin, huoltoon ja korjaukseen käytettävää aikaa. Kehittyneiden palvelujärjestelmien avulla kykenemme toimittamaan luotettavaa palvelua kilpailukykyisesti.

Luotettavaa palvelua kilpailukykyisesti

Jatkuvien palveluiden lisäksi olemme toteuttaneet yhteistyössä Viherpeukaloiden markkinoinnin kanssa kevät-, ja syyskampanjat jo usean vuoden ajan. Näihin sisältyy mm. kampanjasivun ja kilpailun suunnittelu, tekninen toteutus ja tulostenseuranta. Kampanjan ohella esivalmistamme myös kulloiseenkin kampanjaan kuuluvat mainosmateriaalit verkkokauppaan, tuotekuvastoon sekä asiakasviestintään, e-julkaisuun ja verkkomarkkinointiin.

Artikkelin avainsanat

Palvelut

Lue case-esimerkkejä mitä muuta IT-palvelusopimus mahdollistaa.

Ideal-Keittiöt vei keittiösuunnittelun pilveen

Ideal-Keittiöt vei keittiösuunnittelun pilveen

Toimivan keittiön toimittaminen vaatii toimivan suunnitelman. Suunnitelmien toteuttaminen tulee olla keskeytymätöntä sekä järjestelmien on skaalauduttava sesonkien mukaan. Suunniteltaessa tulevaisuuden ratkaisua yhdessä...