Mahdollista uudenlainen tapa työskennellä Microsoft-asiantuntemuksellamme

1.2.2024

Luomme turvallisen tuottavuuden valmiiksi tekoälylle

Liiketoimintanne teknologianeuvonantajana haluamme kertoa teille, miten Microsoft 365 Business Premium auttaa teitä turvallisesti hoitamaan liiketoimintaanne mistä tahansa ja tarjoaa turvallisen, kattavan, tekoälyllä tehostetun pilviratkaisun, joka tekee hybridityöstä tehokkaampaa.
Suuryritystason laite- ja sovelluksen hallinnalla varmistetaan liiketoiminnan turvallisuus. Microsoft 365 Business Premium valmistaa yrityksenne aivan uudenlaiseen, joustavaan, tehokkaaseen ja turvalliseen työskentelytapaan.
Microsoft 365 Business Premiumin avulla voitte työskennellä joustavasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Työskentelette sitten toimistossa, kotona tai liikkeellä, Microsoft 365 Business Premium tarjoaa teille tarvittavat työkalut menestymiseen.

Valmistaudu tekoälyn käyttöön Microsoft 365 Business Premiumin avulla

Oletteko valmiina? Microsoft 365 Copilot on täällä. Sen avulla auttaa vapauttamaan luovuutta, tehostamaan tuottavuutta ja nostamaan taitoja uudelle tasolle. Automatisoimalla yleisiä tehtäviä, kuten kokousten ajanvaraamisen ja muistiinpanojen tekemisen ja paljon muuta. Haluamme auttaa teitä valmistautumaan tekoälyyn Microsoft 365 Business Premiumin avulla.

Zero-Trust perusta

Tiedot turvassa luvattomalta pääsyltä. Kun salasanat ovat kadonneet tai varastettuina, käytä monivaiheista tunnistautumista.

Puolusta yritystäsi edistyksellisiä kyberuhkia vastaan ja suojele liiketoiminnan tietoja. Tarjoamme suojauksen phishing-hyökkäyksiä, lunnasohjelmia ja tietojen menetyksiä vastaan.

Päätelaitteiden hallinta

Ylläpidämme keskitettyä hallintaa turvallisuutta käyttäjien laitteilla

Hallitut laitteet ja käyttäjät. Pääsynhallinnalla estetään käyttäjiä kirjautumasta kotikoneilta, ei hyväksytyiltä sovelluksilla tai työajan ulkopuolelta.

Älykäs tuottavuus

Kustannussäästöä ja tee enemmänvähemmällä konsolidoimalla toimittajia ja hybridityösovelluksia yhdelle alustalle.

Valmistaudu tekoälyn käyttöön Ja rakenna perustasi seuraavan sukupolven tekoälylle Microsoft 365 Business Premiumin ja Microsoft 365 Copilot avulla

 

Tehosta tuottavuutta ilman turvallisuuden uhraamista

 

Kasvata liiketoimintaasi pilven voimalla

  • Luo, yhdistä ja saa enemmän aikaan mistä tahansa.
  • Käytä 365 alustan voimaa tehdäksesi enemmän ja valmistaudu uuteen työskentelytapaan tekoälyn avulla.
  • Hanki mielenrauhaa yritystason suojauksella.

Työskentele älykkäämmin ja keskity olennaiseen

  • Kustannussäästöä konsolidioimalla työsovelluksia.
  • Sytytä luovuus, lisää tuottavuutta, paranna taitoja.
  • Hybridityömahdollisuudet koko tiimillenne.

Valitse oikea tuottavuustyökalu yrityksellesi

  • Microsoft 365 Business Premium 22,00€ / käyttäjä / kuukaudessa.
  • Päivittäminen Microsoft 365 Business Premiumiin tarjoaa integroidun ratkaisun, joka voi säästää jopa 60 % käyttöoikeuskustannuksista.

Kuten kaikilla aloilla, myös isännöintitoimiston toiminnassa nykyään on pidettävä tietoturvallisuus keskiössä, joten pidimme heti alusta tärkeänä rakentaa vankkaa pohjaa IT-infralle ja tietoturvalle Plus Verkot Oy ja  Microsoft 365 avulla.

– Tuomas Lindholm CEO, Isännöinti Ruuvalli Oy

Pysy askeleen edellä kyberuhkia kuten haittaohjelmia, kalastelua, lunnasohjelmia ja kehittyneitä jatkuvia uhkia.
Anna työntekijöille mahdollisuus käyttää turvallisesti heidän mieltymyksensä mukaisia laitteita, mukaan lukien iOS, Android, Windows ja Mac.
Lisää tuottavuutta ja yhteistyötä samalla kun minimoidaan toimintakustannuksia ja monimutkaisuutta.

Aloitetaan! Autamme mielellämme

Microsoft-kumppaninanne tarjoamme kattavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat aivan uudenlaisen työskentelytavan Microsoft 365:n avulla. Alkaen pilviratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta, jotka on räätälöity liiketoimintanne tarpeisiin, asiantuntemuksemme varmistaa saumattoman siirtymisen tehokkaampaan ja yhteistyöhaluisempaan työympäristöön