Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

 

Dynaamiset IT-palvelut liiketoiminnan tarpeisiin

Jos haluatte hyvää palvelua ja oikean kokoisia IT-ratkaisuja, olette oikeassa paikassa. Me tarjoamme parhaat IT-ratkaisut ja käytännöt niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme, miten voimme olla avuksi.

 

Office 365

Sähköposti, kalenteri, verkko­kokoukset, yhteisö­palvelu, tiedos­tojen jakaminen.... tästä se vasta alkaa.
Office 365 -palvelun ominai­suudet mul­listavat työnteon - meijän hemmot suunnit­televat, rakentavat ja koulut­tavat palve­luiden tehok­kaaseen käyttöön.

Lue lisää

Konesalipalvelut

Tarjoamme käyttöönne kahdennetun asiakaskohtaisen virtuaalisen konesalin tai yksittäisen virtuaalipalvelimen tarvittavilla lisäpalveluilla ja ylläpidolla.

Lue lisää

IT-palvelusopimus

IT-palvelusopimuksen tarkoituksena yrityksen liiketoiminnan tarpeita vastaavien IT-palveluiden ja laitteiden ylläpitäminen sekä kehittäminen.

Lue lisää

Laitteet ja ohjelmistot

Sertifioidut asiantuntijamme ja myyjämme palvelevat teitä oikean­laisten lait­teiden, ohjelmis­tojen ja järjestelmien valinnassa. Kump­panuudet HP:n ja muiden laite- ja ohjelmisto­tuottajien kanssa takaavat kilpailu­kykyiset hin­nat ja toimivat pal­velut.

Lue lisää

Internet-palvelut

Asiantuntijamme rakentavat teille yksilöidyn, toimivan kokonaisuuden verkkoliike­toimintaanne varten tai toteuttavat verkkopalvelun valmiiseen palvelu­ympäristöön toiveidenne mukaisesti.

Lue lisää

Tietoliikennepalvelut

Asiantuntijamme rakentavat teille sopivat tietoliikennepalvelut, kuten toimistojen lähiverkot, toimistojen väliset yhteydet, Internet-yhteydet ja erilaiset etäkäyttöratkaisut, jotka ovat toimivien tietojärjestelmien perusta.

Lue lisää