Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

HP Probook 650

HP ProBook 650

HP ProBook 650

Yritystoiminnan tarpeet täyttävää joustavuutta.
Ota hankinnoistasi kaikki irti kokoonpanoilla, jotka tukevat sekä nykypäivän tekniikkaa että vanhempia laitteita. HP ProBook 640 on varustettu uusimmilla tietoturva- ja tuottavuusominaisuuksilla ja on yhteensopiva aiempien IT-hankintojesi kanssa.

Yhdistelmä uusia ominaisuuksia ja hyväksi havaittua tekniikkaa

Tee uusien tietokoneiden käyttöönotosta helppoa. HP ProBook 650 integroituu helposti nykyiseen IT-rakenteeseesi. Valinnaiset optiset asemat2 ja vanhemmat liitännät, kuten sarjaportti, VGA-portti ja RJ-45-liitäntä, auttavat pienentämään tietokoneiden päivittämisestä aiheutuvia kustannuksia.

Mobilisoi henkilöstösi

Anna työpöytien ääressä työskentelevälle henkilöstölle liikkuvuuden edut suorituskyvystä tinkimättä tai budjettia ylittämättä 7. sukupolven Intel® Core™ i3/i5/i7 -prosessoreilla2, riittoisalla DDR4-muistilla ja oheislaitteilla, kuten HP UltraSlim -telakalla3.

HP:n ainutlaatuista tietoturvaa ja hallittavuutta

Torju tietovuotoja ja käyttökatkoksia HP BIOSphere Gen3 -laitteistoekosysteemin4 ja itsesalauksen avulla3. Tee hallinnasta helpompaa maailmanlaajuisella HP-kokoonpanolla, joka on saatavilla yli 180 maassa, joissa HP harjoittaa liiketoimintaa.

Yhteistyötä tien päällä

Liiketoiminta ei pysähdy, kun olet poissa toimistolta. HP Noise Cancellation -ohjelmisto, HP Audio Boost, Skype for Business5 ja 720p-tarkkuuksinen verkkokamera ovat yhteistyövälineitä, jotka helpottavat selkeää viestintää työtovereiden kanssa.