Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

HP EliteBook 1040

HP EliteBook 1040 G3

Kaikki, mitä yrityskäyttöön tarkoitettu Ultrabook™ tarvitsee.

HP EliteBook 1040 Ultrabook:n™2 hienostunut tyyli sopii hyvin yhteen sen innovatiivisen suorituskyvyn, suojauksen ja hallintaominaisuuksien kanssa, jotka auttavat sinua tekemään työsi parhaalla mahdollisella tavalla.
HP EliteBook 1040:n hienostunut tyyli sopii hyvin yhteen sen innovatiivisen suorituskyvyn, suojauksen ja hallintaominaisuuksien kanssa.

Saat enemmän aikaan kantamalla vähemmän

Työskentele huoletta ohuella, tyylikkäällä ja kestävällä HP EliteBook 1040 -kannettavalla, jossa on HP Premium -näppäimistö ja vahva metallinen timanttileikattu muotoilu, joka on läpäissyt MIL-STD 810G -testit.3

Todellinen tehopakkaus

Tehoa ja nopeutta työpäivääsi pitkän akun käyttöajan, kuudennen sukupolven Intel® Core™-suorittimien4, jopa 16 Gt:n muistin ja vaikuttavan nopeuden ja suorituskyvyn omaavien PCIe SSD -asemien avulla.

Helppoa yhteydenpitoa ja yhteistyötä tyylikkäästi

Voit tehdä yhteistyötä kollegojen kanssa lähes missä tahansa käyttämällä valinnaista WWAN:ia,5 720 pikselin verkkokameraa, HP:n melunhäivytysohjelmaa ja Audio by Bang & Olufsenia.

Kattavaa tietoturvaa

HP auttaa suojaamaan laitteesi haittaohjelmilta ja visuaaliselta hakkeroinnilta. HP Sure Start ja Dynamic Protection suojaavat BIOS-hyökkäyksiltä, ja lisävarusteena saatava integroitu HP Sure View -näytönsuoja6 suojaa näytön uteliailta silmiltä yhdellä painikkeen kosketuksella.