Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

HP Elite x3

HP Elite x3

Yksi laite, jossa on kaikki tarvitsemasi laitteet

Koe pöytätietokoneen teho ja tuottavuus, tabletin monipuolisuus ja premium-älypuhelimen ominaisuudet. HP Elite x3 on HP:n ensimmäinen yrityskäyttöön tarkoitettu 3-in-1-laite. Sen avulla muodostat yhteyden henkilöihin, sovelluksiin ja tietoihin helposti ja saumattomasti. HP Elite x3 auttaa muodostamaan yhteyden henkilöihin, sovelluksiin ja tietoihin helposti ja saumattomasti. Se on HP:n ensimmäinen yrityskäyttöön tarkoitettu 3-in-1-laite.

Vain yksi laite riittää

HP Elite x3 -kämmentietokone on helppo ja kätevä, kun työskennellään toimistossa ja liikkeellä oltaessa. Kun telakoit sen lisävarusteena saatavaan HP Elite x3 Desk Dock -telakkaan tai HP Elite x3 Lap Dock -telakkaan, pöytätietokoneen tuottavuus yhdistyy kannettavan tietokoneen kätevyyteen.

Työskentele keskeytyksettä

Voit aloittaa tehtävän ollessasi liikkeellä ja viimeistellä sen työpöytäsi ääressä tarvitsematta tallentaa, synkronoida tai käynnistää uudelleen, kun käytössäsi on HP Elite x3, Microsoft Continuum2 ja valinnaiset telakointiasemat3, joiden avulla voit käyttää suurempaa näyttöä, näppäimistöä ja hiirtä mukavuuden parantamiseksi.

Yrityksiä varten

Yrityskäyttäjille tarkoitettu HP Elite x3 on vankkatekoinen laite, jossa on runsaasti prosessointitehoa ja pitkään kestävä akku. Iiris- ja sormenjälkitunnistimet auttavat kirjautumaan nopeasti. Kahdesta SIM-korttipaikasta6 on hyötyä matkoilla.

Helppokäyttöiset yrityssovellukset

Virtualisoi 32- tai 64-bittiset Windows-sovelluksesi HP Workspacen4 avulla. Tämä HP-palvelu tarjoaa tietohallintayksikölle yksinkertaisen vaihtoehdon yrityksille lisensoitujen sovellusten käyttöönottoon ja hallintaan.