Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

EliteBook 840

HP EliteBook 840

HP EliteBook 840

Tietoturvaa, hallittavuutta ja suorituskykyä erittäin ohuessa pakkauksessa.

Tehosta liiketoimintaasi erittäin ohuella ja ammattikäyttöön tehdyllä kannettavalla, jotta käyttäjät yltävät parhaisiin suorituksiinsa. Yritystason ominaisuuksia, kattava tietoturva ja kehittyneet yhteistyöominaisuudet, joilla selviytyy vaativimmistakin tehtävistä tehokkaasti. HP EliteBook 840 selviytyy vaativimmistakin tehtävistä tehokkuuden, yrityskäyttöön tarkoitetun suorituskyvyn, kattavan tietoturvan ja kehittyneiden yhteistyöominaisuuksien ansiosta.

Vahva suojaus, tehokas hallittavuus

Tehokas suojaus ja hallinta yksinkertaistettua saat HP: n turvallinen ja hallittava-tietokoneiden kanssa. HP Sure Start Gen3 2 suojaa BIOS-virushyökkäyksiä ja hallitse laitteiden kanssa: Microsoft SCCM HP hallittavuus integrointi avulla 3.

Mahtava suorituskyky, helppo ottaa mukaan.

Nopeuta vaativia yrityssovelluksia ja tiedonsiirtoa. Korkea suorituskyky yhdistyy pitkään akunkestoon 7. sukupolven Intel® Core™ -suorittimien4 ja PCIe Gen3 SSD -asemien5 ansiosta. Jopa 32 Gt DDR4-muistia ja kaksi tallennusvaihtoehtoa suorituskyvyn tehostamiseksi5.

Ohut muotoilu, sovittimia ei tarvita

Ultraohut muotoilu antaa kannettavuudelle aivan uuden merkityksen. Mistään ei kuitenkaan ole tingitty. Jopa vain 19,4 mm ohut HP EliteBook 850 sisältää useita portteja, kuten täysikokoinen VGA, DisplayPort™, RJ-45 ja yrityskäyttöön tarkoitettu telakointiportti.

Näe ja kuule selkeästi

Yhteistyö verkossa sujuu yhtä terävästi ja selkeästi kuin kasvokkain: HP Audio Boost, HP Noise Cancellation -ohjelmisto, Audio by Bang & Olufsen, ja valinnainen 720p-verkkokamera5.