Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

Tietoverkkojen suunnittelu ja asennus

Toteutamme kaikki tietoverkkoihin liittyvät suunnittelu-, asennus-, konsultointi-, suunnittelu- ja kunnossapitotyöt

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut toteutetaan usein projektina asiakaslähtöisesti. Kun suunnittelemme tietoverkkokokonaisuutta, kartoitamme käytössä olevat tietojärjestelmät yksityiskohtaisesti. Kartoitusta helpottaa ajan tasalla oleva dokumentointi. Mikäli asiakkaan tietoverkkoa ja järjestelmiä ei ole dokumentoitu, ne dokumentoidaan suunnitteluprojektin yhteydessä. Käytössä on päämiestemme parhaat työkalut, oma asiantuntemuksemme ja parhaat käytännöt.

Kartoitus- ja dokumentointipalvelut

Tietoverkko on harvoin yrityksissä saman henkilön tai organisaation vastuulla. Fyysinen kaapelointi on usein kiinteistön vastuulla, kun taas laite- ja looginen taso ovat IT:n vastuulla. Tietoverkon kehittämiseen ja kunnossapitoon ei ole varattu resursseja, eikä verkkoasioita ole priorisoitu kehityslistan kärkeen. Tietoverkko on kriittinen osa tietojärjestelmiä ja liiketoimintaa, mitä ei aina osata huomioida. Ajan tasalla olevan dokumentoinnin ja oikeiden hallintatyökalujen avulla takaamme toimivat palvelut verkon käyttäjille.

Kartoitus- ja dokumentointipalvelumme avulla kartoitamme, mittaamme ja dokumentoimme tietoverkon fyysisen kaapeloinnin, laitetason ja loogisen tason.

Asiantuntijoidemme avulla löytyvät oikeat toimintamallit ja tietoverkon hallintatyökalut vastaamaan tietojärjestelmien tarpeita. Kehityssuunnitelman avulla löydetään oikeat ratkaisut sekä osataan ennakoida tulevat parannus- ja korjauskohteet kustannustehokkaasti.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelumme toteuttaa ja konsultoi tietoverkot kuntoon. Kohteet voivat vaihdella pientoimiston lähiverkosta laajaan, hallittuun ja langattomaan WLAN-verkkoon tai konesaliympäristön virtuaaliverkkoon.

Asennuspalvelut

Asennuspalveluihimme kuuluvat lähiverkkojen rakentamiseen kuuluvat parikaapeliverkkotyöt, sähkötyöt ja valokuituverkkotyöt kokonaisuudessaan. Toimimme avaimet käteen -periaatteella, ja asiakas saa toimivan kokonaisuuden sovitussa aikataulussa. Asennuspalveluissamme noudatamme järjestelmätoimittajien ohjeita ja alan standardeja. Asennuksia tekevät ammattitaitoiset asentajamme työturvallisuutta noudattaen.

Kunnossapitopalvelut

Kunnossapitopalvelumme kattavat tietoverkkojen vikaselvitykset, korjaukset ja huoltotyöt fyysisestä kaapeloinnista laitevaihtoihin. Korjaus- ja huoltopalvelu on osa
IT-palvelusopimusta, mikä takaa nopean toiminnan ongelmatilanteissa.