Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

Office 365

 

Office 365 -palvelun ominaisuudet mullistavat työnteon 

Siirretäänkö ensin sähköpostit ja laitetaan sen perään teille uusi Intra-sivusto Sharepointtiin?

Meijän hemmot suunnittelevat, rakentavat, toteuttavat ja kouluttavat Office 365 -palveluiden tehokkaaseen käyttöön.

Access, Excel, Exchange, InfoPath, Microsoft Teams, Office 365, Office for iPad, Office for Mac, Office Online, OneDrive, OneDrive for Business, OneNote, Outlook, Planner, PowerPoint, Project, Publisher, SharePoint, Skype for Business, Skype for Business Online, Sway, Visio, Word, Yammer..

Kaikki nämä järjestyvät toimivaksi ja ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi asiantuntijoidemme avulla. Yhteistyössä löydämme parhaat ratkaisut viestintään ja tiedonhallintaan. Office 365-palvelu täyttää tietosuoja-asetuksen vaatimuksienmukaisuuden velvoitteet tiedonhallinnan, salauksen, käytönhallinnan, eDiscoveryn ja valvonnan palvelun sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla.

Älykkäät sähköposti- ja kalenteritoiminnot

Outlookin lajiteltu Saapuneet-kansio synkronoituu kaikkien laitteiden välillä. Ryhmien saapuneet-kansiot ja kalenterit yhteiskäyttöön ajasta ja paikasta riippumatta. Jaa helposti tiedostoja OneDrive-linkkiliitteinä ja kiinnitä työtovereiden huomio tärkeisiin keskusteluihin @maininnoilla.

Puhelut ja tapaamiset

Skype for Business:in avulla pikaviestit työyhteisön välillä ja tapaat työtovereita sekä asiakkaita. Verkkoneuvottelut vähentävät matkustustarvetta ja säästävät aikaa sekä kustannuksia. 

Luo, jaa ja etsi sisältöä

Sharepointin avulla hallitset tietosisältösi. Voit helposti tallentaa, synkronoida ja jakaa asiakirjoja työyhteisön ja ulkoisten kumppaniesi kanssa, sekä muokata asiakirjoja samanaikaisesti reaaliajassa Office-sovellusten ja One Drive for Businessin avulla..Mobiilisovellus varmistaa pääsyn asiakirjoihin kaikilla päätelaitteilla.

Keskustelupohjainen työtila

Microsoft Teams tarjoaa keskustelupohjaisen työtilan työryhmille tai projekteihin. Keskustelut, asiakirjat ja muu sisäältö ovat aina käytettävissä yhdestä ja samasta paikasta. Mukauttaminen työryhmän tarpeisiin on joustavaa.

Office 365 on käytettävissänne aina, kun sitä tarvitsette

Voitte työskennellä pilvipalveluna toimitettavalla Officella missä tahansa. Käytössänne ovat tutut sovellukset, kuten Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote ja Publisher. Viimeksi käyttämänne tiedostot näkyvät aina ensimmäisinä, joten voitte jatkaa työskentelyä nopeasti. 

 

Microsoft Teams

Microsoft Teams - Chat-pohjainen työskentelytila tiimeille.

Mahtava työkalu tiimityöskentelyyn. Kaikkien Office 365 palveluiden sisältö, työkalut, ihmiset ja keskustelut koottuna samaan työtilaan. Sharepoint-kirjastot, OneNote-muistikirjat ja Skype for Business helposti käytettävissä. Microsoft Team työtila on muokattavissa ja turvallinen.

OneDrive

 

OneDrive for Business - keskitetty tallennuspaikka omille työtiedostoillesi.

Luo, lataa ja muokkaa tiedostoja työpöydältäsi, haluamastasi selaimesta tai mobiililaitteista. Synkronoi tiedostot PC- tai Mac-tietokoneen kanssa  offline-käyttöä varten. Jaa helposti tiedostoja kenen kanssa tahansa ja tee yhteistyötä tutuilla Office-sovelluksilla. Office 365:n yritystason tietoturvaratkaisut auttavat suojaamaan sisältösi yksityisyyttä ja varmistavat sen, että erilaiset tiedon suojaamiseen liittyvät vaatimukset on huomioitu.

OneNote

 

OneNote - muistikirjasovellus Office 365 -palvelusta.

OneNotella voit kirjoittaa tai piirtää muistiinpanoja. Muistiinpanoihin saat liitettyä ääntä, kuvaa, videota tai vaikka taulukoita. Muistikirja on jaettavissa muiden käyttäjien kanssa ja eri työtiloissa voi olla omat muistikirjat.

Planner

 

Planner - Tiimityön organisointiin ja suunnitteluun

Plannerin avulla työryhmäsi voi luoda uusia suunnitelmia, järjestää ja määrittää tehtäviä, jakaa tiedostoja, keskustella työtehtävistä ja seurata edistymistä.

Sharepoint

 

Sharepoint - Joustavaa hallintaa

Luo helposti ryhmäsivustoja ja portaaleja, joiden kautta käyttäjät voivat löytää ja jakaa sisältöä. Käsittele sisältöä yhdessä kollegoiden ja organisaation ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa millä tahansa laitteella. Työtilat, sivustot, kirjastot, sovellukset jne. Sharepoint vääntyy moneen tarkoitukseen aina tiedostokirjastosta intranettiin.

Skype

 

Skype for Business - Yhteistyötä kaikilla laitteilla

Viestitoiminnot, kokoukset ja näytön jakaminen yhdessä Officea tukevassa sovelluksessa. Skype for Business on yritysten viestintäsovelluksen standardi yhteydenpitoon ja etäkokouksiin.

Sway

 

Sway - Esitä ideasi täysin uudella tavalla

Luo ja jaa vuorovaikutteisia esityksiä, raportteja, tarinoita tai mitä ikinä haluat esittää. Swayllä teet helposti ja nopeasti esityksen jaettavaksi linkin avulla ilman ylimääräisiä ohjelmistoja.

Sway

 

Visio - Luo mitä tahansa visuaalisesti

Visiolla dokumentoit ja esität asian kuin asian sisustussuunnitelmasta prosessikaavioon.