Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

Laitteet ja ohjelmistot

 

Sertifioidut asiantuntijamme ja myyjämme palvelevat teitä oikeanlaisten laitteiden, ohjelmistojen ja järjestelmien valinnassa. Kumppanuudet HP:n ja muiden laite- ja ohjelmistopäämiesten kanssa takaavat kilpailukykyiset hinnat ja toimivan palvelukokonaisuuden.

HP:n laajasta tuotemallistosta löytyvät parhaiten soveltuvat laitteet eri käyttötarkoituksiin. Laitteet ja ohjelmistot toimitamme monipuolisilla hankintamalleilla. 

 

 

TYÖASEMAT JA MOBIILILAITTEET

HP-laitteet tarjoavat edistyksellistä käyttömukavuutta, parannettua suojausta ja ominaisuuksia, joiden avulla voitte työskennellä missä, miten ja milloin haluatte. Saatte toimivaa tekniikkaa ja palvelua.

Lue lisää

 

OHEISLAITTEET

Toimitamme tulosta­miseen erilaisia ratkaisuja ja tarvikkeita. Tulostus­­ympäristön hallinta­­palvelu on osa IT-palvelu­­sopimustamme. Valvomme tulostus­­ympäristön toimintaa, ja toimitamme tulostus­tarvikkeet suoraan käyttö­paikalle oikeaan aikaan. 

Lue lisää

 

PALVELIMET JA TALLENNUSRATKAISUT

Sertifioidut asiantuntijamme ja myyjämme palvelevat teitä oikeanlaisten laitteiden, ohjelmistojen ja järjestelmien valinnassa. Kumppanuudet HP:n ja muiden laite- ja ohjelmisto­päämiesten kanssa takaavat kilpailu­kykyiset hinnat ja toimivan palvelu­kokonaisuuden. 

Lue lisää