Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

Verkkosivustot

Haluaisitteko näkyä verkossa?

Tunnemme verkkoliiketoiminnan ja toteutamme toimivia ratkaisuja asiakkaan kokoon katsomatta. Toteutamme verkkosivustot pääsääntöisesti käyttäen Drupal-sisällönhallintajärjestelmää taataksemme parhaan lopputuloksen ja kehitysmahdollisuuden.

 

Ota yhteyttä

 

Teemme sen Drupalilla

Drupal on selaimella käytettävä sisällönhallintajärjestelmä (CMS - Content Management System) erilaisten verkkosivujen ja verkkoliiketoimintaratkaisujen toteuttamiseen.

10 syytä valita Drupal verkkosivut:

1. Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä on kustannustehokasta rakentaa verkkosivusto responsiiviseksi. Silloin käyttökokemus on yhdenmukainen myös mobiililaitteilla tai tableteilla.

2. Drupal on avoimen lähdekoodin ohjelmisto turvallisten ja joustavien verkkosivustojen toteuttamiseen.

3. Drupal on sisällönhallintajärjestelmä, mikä mahdollistaa verkkosivustojen helpon päivittämisen ilman teknistä osaamista. Verkkosivustot suunnitellaan edistämään liiketoimintaa verkossa. Ne tehdään yhdenmukaisiksi yrityksen liiketoimintaprosessien kanssa.

4. Drupal on dynaaminen alusta, joka kehittyy ja muuttuu liiketoiminnan mukana.

5. Drupalin kehittämisestä vastaa kansainvälinen aktiivinen yhteisö. Drupal voidaan ottaa helposti käyttöön monikielisenä, ja se toimii myös kansainvälisen verkkoliiketoiminnan alustana.

6. Drupal on muokattavissa liiketoiminnan tarpeisiin. Valmis sisältö on helppoa siirtää järjestelmään.

7. Drupal on avoimen lähdekoodin teknologiaa. Tämä ei tarkoita, etteikö järjestelmään olisi saatavilla tukea tai että moduulien kehitystä ei tehtäisi. Päinvastoin: Drupal-yhteisö on innovatiivinen, aktiivinen ja toimiva. Drupal-yhteisö kehittää uusia innovatiisia ominaisuuksia ja tarjoaa testausta, dokumentaatiota ja koulutusta.

8. Drupal-järjestelmien tietoturvaa seurataan jatkuvasti, ja tietoturvapäivitykset pitävät verkkoliiketoiminta-alustan turvallisena. Drupal-webhotelli -palveluumme kuuluvat tietoturvapäivitysten säännöllinen seuraaminen ja käyttöönotto.

9. Drupal on kehityksen kärjessä. Viimeiseksi julkaistu Drupal 8 tuo lisää mahdollisuuksia toteuttaa mahtavia käyttökokemuksia verkkoliiketoiminta-asiakkaille.

10. Drupal on hakukoneystävällinen (SEO - Search Engine Optimization).

 

Hanki omat Drupal-verkkosivut