Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

Drupal Commerce

Drupal Commerce -verkkokauppa

Drupal Commerce -verkkokaupan perusta on Drupal-sisällönhallintajärjestelmä. Drupal Commerce toimii pienen verkkokaupan alustana ja skaalautuu isoon verkkoliiketoimintaan. Se on vertailukelpoinen esimerkiksi Magenton- ja Prestashop-verkkokauppojen kanssa.

Kun tarvitset yhden järjestelmän verkkoliiketoimintaan, Drupal Commerce on paras ratkaisu.

Kymmenen syytä käyttää Drupal Commercea verkkoliiketoiminnan alustana:

1. Drupal on erinomainen sisällönhallinta- ja verkkoliiketoiminta-alusta. Drupal Commerce on integroitu syvälle Drupalin ytimeen, mikä tarjoaa parhaan käyttökokemuksen verkkokaupan käyttäjälle.

2. Verkkokaupan kehittäminen ja ylläpito on nopeampaa verrattuna erillisiin verkkokauppa- ja web-sivu -ratkaisuihin.

3. Yrityksen verkkoliiketoiminnan visuaalinen malli ja käyttökokemus ovat yhden järjestelmän ansiosta yhdenmukaiset. Tuotteiden ja palveluiden hallinta toteutetaan samasta paikasta verkkokauppaan ja www-sivuille.

4. Verkkokaupan hallinta ja ylläpito on helpompaa yhden käyttöliittymän avulla. Hallinnan käyttöliittymä on joustava, muokattavissa ja roolitettavissa käyttöoikeuksien ja liiketoimintaprosessien mukaiseksi.

5. Hakukoneoptimointi (SEO - Search Engine Optimization), konversiomuutokset (CRO - Conversion Rate Optimization) sekä verkkosivuston analytiikan seuranta on yksinkertaisempaa ja varmempaa rakentaa yhteen järjestelmään.

6. Drupal Commercen tilauksien hallintatyökalut ovat samassa hallinnassa kuin muu verkkosivuston sisältö. Tilaukset ja toimitukset hallitaan samalla käyttöliittymällä, mikä varmistaa parhaan asiakaskokemuksen.

7. Raportointi- ja analytiikkatyökalut kertovat verkkoliiketoiminnalle ja sen kehittämiselle olennaiset tiedot: verkkokaupan kävijämäärän, kävijöiden ostosuhteen ja nopeuden sekä tilauksien määrän ja arvon.

8. Verkkokaupan käyttäjien näkymä on hallittavissa: loppuasiakkaille ja jälleenmyyjille voidaan toteuttaa oma tuotenäkymä ja -hinnoittelu.

9. Drupal tarjoaa laajan valikoiman yhteisöllisiä ominaisuuksia ja rajapintoja asiakassuhteen elinkaaren hallintaan ja ylläpitoon.

10. Drupalin liittäminen ja tietojen siirto yrityksen liiketoiminta- ja kolmansien osapuolien järjestelmiin onnistuu laajojen rajapintojen (API - Application Programming Interface) avulla.