Palvelut

Ideal-Keittiöt vei keittiösuunnittelun pilveen

01.01.2022 | Palvelut, Uutiset

Toimivan keittiön toimittaminen vaatii toimivan suunnitelman. Suunnitelmien toteuttaminen tulee olla keskeytymätöntä sekä järjestelmien on skaalauduttava sesonkien mukaan. Suunniteltaessa tulevaisuuden ratkaisua yhdessä IT-päällikkö Pekka Viikarin kanssa oli selvästi oikea ajankohta siirtyä onpremise-palveluista kohti pilvipalveluja. Yhdessä ohjelmistotoimittajan kanssa kartoitettuamme eri palveluita sekä toteutusmalleja nousi Microsoftin Azure ykkösvaihtoehdoksi.

Testiympäristön toteuttaminen oli tarpeellinen onnistumisen kannalta. Toimialalla ja ohjelmistotoimittajilla ei ollut aikaisempaa kokemusta toimivan tuotantoympäristön siirrosta ja toteutuksesta pilveen. Testiympäristö oli muutamassa päivässä käytössä. Testausvaiheen aikana palveluun tehtiin vielä hienosäätöä parantamaan käytettävyyttä. Siirtyminen käyttämään suunnitteluohjelmistoja MIcrosoftin Azure Virtual Desktop palvelulla onnistui saumattomasti.

AVD Azure Virtual Desktop yksinkertaistaa hallintaa, on turvallisempi ja tuottavampi yhdessä Microsoft 365 palvelun kanssa. Palvelu skaalautuu joustavasti tarpeiden mukaan, eivätkä kustannuksetkaan huimaa päätä.

Ideal Keittiö on suomalainen keittiö, jonka juuret ovat Pohjanmaalla. Ideal on suomalaisella yhteistyöllä luotu, yritysten suosima ja yli 300 000 suomalaiseen kotiin toimitettu.

Ideal Keittiöillä on laaja myymäläverkosto ympäri Suomen. Olemme kalustaneet jo yli 300 000 kotia viimeisten 27 vuoden aikana. Ideal Keittiöiden liikevaihto oli vuonna 2017 vähän alle 17 miljoonaa euroa. Ketju työllistää Suomessa noin 70 henkilöä myynnissä, varastoilla ja hallinnollisissa tehtävissä.

Artikkelin avainsanat

Palvelut

Lue case-esimerkkejä mitä muuta IT-palvelusopimus mahdollistaa.