Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

HP Pagewide-tulostimet

Kuukauden tuote

Uskomattoman nopeaa ja edullista tulostamista.

Tulosta nopeammin kuin mikään muu monitoimiväritulostin luokassaan ja luokkansa pienimmillä omistuksen kokonaiskustannuksilla. Saat tehokkuutta tuloksista tinkimättä.

Odotukset uudistuvat.

Liiketoiminta muuttuu nopeasti. Ammattimaisen vaikutelman tekeminen on elintärkeää. Laadukas toimistotulostus auttaa pitämään tahtia yllä, edistää projekteja, tehostaa tiimien työskentelyä ja auttaa parantamaan nettotulosta.

Nopeutta ja erinomaista vastinetta rahalle 

HP PageWide tulostimella edulliset kokonaiskustannukset ja luokkansa suurimmat nopeudet. Saat ammattitasoisen väritulostuksen sekä luokkansa parhaat suojausominaisuudet ja energiatehokkuuden.

Ammattilaatuiset värit mullistavaan kokonaishintaan

Haluamasi laadukkaat tulokset ja vastinetta rahalle – luokkansa alhaisimmat kokonaiskustannukset ennennäkemättömään tyyliin.

Tulosta ammattimaisia väriasiakirjoja erilaisille papereille – täydellinen toimiston tulostustöihin.

Tulosta enemmän sivuja ja harvenna mustekasettien vaihtoväliä käyttämällä riittoisia alkuperäisiä HP PageWide -kasetteja. Käytä vähemmän aikaa ja rahaa määräaikaishuoltoihin käyttämällä virtaviivaista HP PageWide -tekniikkaa.

Lyömätöntä lisäarvoa.

HP PageWide -teknologia hyödyntää hyväksi todettua, pitkälle kehittynyttä tekniikkaa, joka kehitettiin HP:n miljoonaluokan digitaalisia rullapainokoneita varten ja joka tarjoaa pöytätulostimien ja monitoimitulostimien uuden luokan uudistaen yritystulostuksen hintatason ja suorituskyvyn.

Jopa 20 % alhaisemmat omistuksen kokonaiskulut kuin useimmilla kilpailijoilla (400- ja 500-sarjan tulostimet ja monitoimitulostimet)

Kuluttaa vähemmän energiaa kuin luokkansa lasertulostimet sekä vähemmän vaihdettavia osia kuin useimmissa lasertulostimissa.

Kestävät asiakirjat, jotka eivät tahriinnu eivätkä haalistu ja kestävät vettä ja korostusväriä.

Töiden yhtäaikaisuus – skannaa, kopioi ja faksaa samaan aikaan, kun joku toinen tulostaa, ja työt edistyvät (vain monitoimilaitteet).

Suojaa laitteet, tieto ja dokumentit 

Yrityksesi monitoimilaitteissa tai verkkotulostimissa voi olla kriittiisiä puutteita. Kun ymmärrät haavoittuvuudet, voit vähentää riskejä helposti. 

Tunnista piiloriskit

IT kohtaa kasvavia haasteita: Luottamuksellisen tiedon suojaaminen, henkilöstön identiteettien ja asiakasdatan varmistaminen, eri laitekannat ja ympäristöt. Vaikka monet IT-osastot määrittävät tiukat turvallisuustoimet yksittäisille tietokoneille ja verkolle, verkotetut monitoimilaitteet ja tulostimet jäävät usein huomaamatta ja suojaamatta. Suojaamattomat laitteet voivat avata koko verkon kyberhyökkäykselle.  
Mahdolliset kustannukset

Jopa yksi tietoturvamurto voi tulla kalliiksi. Jos yksityinen tieto joutuu uhatuksi suojaamattomien toimistolaitteiden takia, seurauksiin voi kuulua identiteettivarkauksia, varastettuja yrityssalaisuuksia, vahingoittunut brändi ja maine, sekä juridiset seuraukset. Lisäksi säännösten ja lakien rikkomiseen voi liittyä suuria kustannuksia. 

 

Katso alta esittelyvideo tästä tuotteesta!