Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

HP EliteBook x360

Kuukauden tuote, elokuu 2017

Ohut, kevyt ja monikäyttöinen HP EliteBook x360.

Täydellinen PC liikkuvalle ammattilaiselle.

HP EliteBook x360

Ohut, kevyt ja monikäyttöinen HP EliteBook x360 1030 on täydellinen PC runsaasti liikkuville ammattilaisille viiden käyttötilan, vertaansa vailla olevan turvallisuuden ja jopa 16,5 tunnin akun käyttöajan ansiosta. Minne työ tai lomailu ikinä viekin, nosta työnteko ja viihde täysin uudelle tasolle.
Sopii ihanteellisesti liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän ja luokkansa parhaan yrityskannettavan kehittyneellä järjestelmä- ja näyttöteholla hallitussa IT-ympäristössä.

Ikoninen Elite-muotoilu

Kauneus, kestävyys ja toiminnot yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla. Upea HP EliteBook x360: tarkkuusleikattu kaunis, yhtenäinen CNC-alumiinirunko ja timanttileikatut yksityiskohdat. Suunniteltu läpäisemään 12 MIL-STD 810G -testiä.

Suoraan huipulle

Valmistaudu kaikkiin tilanteisiin 360° joustavuuden avulla. Viisi käyttötilaa; Työskentele, jaa, esittele, neuvottele ja kirjoita. Moderni monikäyttöisyys tuo uutta elämää yhteistyöhön ja tuottavuuteen.

Erinomainen suojaus

HP:n suojatuimpiin ja hallittavimpiin kuuluva tietokone on suojattu kattavasti. HP Sure Start Gen3 suojaa BIOS-hyökkäyksiä vastaan. Valinnainen, integroitu HP Sure View -näytönsuoja estää tirkisteleviä hakkereita näkemästä näyttöä.

Pidä visuaaliset hakkerit pimennossa

Suojaudu hetkessä visuaaliselta hakkeroinnilta lisävarusteena saatavalla integroidulla HP Sure View -näytönsuojalla, jossa on 3M-yksityisyydensuojatekniikka. Näyttö suojataan yhdellä sormen painalluksella, jolloin ympärilläsi olevat eivät voi lukea näyttöä mutta näet itse sisällön selkeänä.

Käynnistä aidolla HP:n BIOSilla jokaisella kerralla. HP Sure Start Gen3 valvoo BIOSia, palauttaa ympäristön ilman käyttäjän tai järjestelmänvalvojan toimia, palauttaa BIOSin mukautettuun tilaan ja on valmis yrityskäytössä tarvittavaa keskitettyä hallintaa varten.

Luovuus ja yhteistyö kulkevat käsi kädessä

HP: N aktiivinen-kynä tarjoaa luonnollisen kirjoituskokemus. HP: N yhteistyötä näppäimistön avulla voit jakaa sinun luominen painikkeen painalluksella. Audio by Bang & Olufsen ja HP Noise Cancellation auttavat keskustelemaan työstäsi selkeästi.

Nopea lataus

16,5 tunnin akun käyttöaika työtä ja viihdettä varten. HP Fast Charge -akku latautuu jopa 50-prosenttisesti vain 30 minuutissa.

Mahtava suorituskyky, helppo ottaa mukaan.

Yhdistä suorituskyky ja nopeus Windows 10:n, 7. sukupolven Intel® Core™ -suorittimien, valinnaisen PCIe Gen3 SSD -aseman ja DDR4-muistin avulla.

Katso alta HP EliteBook x360 esittelyvideo!