Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

KOMERO 365

 

 

KOMERO 365 uutta:
• Office 365 OneDrive, Exchange ja Sharepoint varmuuskopiointi
Täysisaatavuus 24/7/365, ei katkoksia
• Yksi ratkaisu kaikille työkuormille
• Pikasuojaous kolmella napsautuksella
• Pidä kaikki tietosi suojassa riippumatta siitä, mitä teknologiaa käytät tai mitä tietoja tuotat

• Tarjoaa vaatimusten mukaisen tietosuojan

•  Estää hyökkäykset proaktiivisesti

•  Suojaa 21 alustaa
•  Monikerroksinen deduplikointi ja blockchain notarization tiedon eheyden takaamiseen

 

Elintärkeät tiedot on syytä turvata

Yrityksenne arvokkain pääoma on tieto. Luotettavan Komero 365-varmuuskopiointipalvelun avulla tietopääomanne turvataan. Vahingon sattuessa se on palautettavissa helposti ja nopeasti.

Komero 365-varmuuskopiointipalvelu tarjoaa automaattisen ratkaisun varmuuskopiointiin. Palvelu toimii kaikkialla, ja varmuuskopiot säilytetään turvallisesti kotimaisissa konesaleissa. Valvomme Komero 365-varmuuskopiointipalvelun toimivuutta osana IT-palvelusopimustanne.

Käyttöönotto suurillekin käyttäjämäärille on kustannustehokasta.

Hinta alkaen 3,25€/kk 

 

KOMERO 365 pitää yrityksesi toiminnassa varmistamalla tietojesi jatkuvan käytettävyyden

KOMERO 365-varmuuskopiointipalvelun innovaatiset AI- ja ML-pohjaiset teknologiat suojaavat aktiivisesti tietoja ransomwaren varalta ja nopealla palautustekniikalla saavutetaan lyhyt RTO. Palvelun avulla vältät tuotantokatkoksista sekä ransomware-ohjelmien elvytystoimien aiheuttamat kalliin tuottamattomuusajan.  KOMERO 365 estää hyökkäykset proaktiivisesti ja tarjoaa täydellisen suojan, nyt ja ikuisesti. Ottamalla varmuuskopiot niin usein kuin tarvitset lyhennät toipumiskohdetta RPO ja säästät rahaa katastrofin sattuessa. KOMERO 365 suojaa luotettavasti minkä tahansa tietolähteen 21 alustalla- virtuaalinen, fyysinen, pilvi ja mobiili, riippumatta koosta tai sijainnista. Vaatimusten kasvaessa tai infrastruktuurin kehittyessä, pitää yrityksesi tietoturvallisuuden ylläpitämisen olla helppoa ja yksinkertaista joustavalla varmuuskopioinnilla.  

Nauti täydellisestä tasapainosta tietojen arvon, palautumisnopeuden ja suojauskustannusten välillä. Automaattinen varmuuskopiointi mahdollistaa paremman resurssien käytön nopealla sijoitetun pääoman tuotolla ROI ja sekä alemman kokonaiskustannuksen TCO. Ylivertainen yksinkertaisuus säästää tietosuojatehtävissä. Pidät kaikki tietosi suojassa riippumatta siitä, mitä teknologiaa käytät tai mitä tietoja tuotat.

Miksi Office 365 pilvipalvelun tiedot tulisi varmistaa?

Microsoft suojaa Office 365 palvelun käytännössä jaetun vastuun periaatteella vastaten

  • Fyysisestä tietoturvallisuudesta
  • Tarjoaa tietovarastojen replikoinnin ja kahdennuksen
  • Käytettävyyden ja ominaisuudet palvelupaketin mukaisesti
  • Yksityisyydensuojan kontrollit
  • Jatkuvuuslupauksen laite, konesali, ohjelmisto, sähkö, luonnonkatastrofien varalle

Enta jos palvelun käyttäjä tekee virheen?

Palvelua käyttävä asiakas omistaa palvelussa olevat tiedot ja vastaa tietojen suojaamisesta ihmisten aiheuttamien virheiden varalta. Näihin luetaan vahingot ja tahalliset haitantekoyritykset, virhekonfiguraatiot palvelussa, hakkerointi ja haittaohjelmat.

Kuka vastaa?

Velvollisuutesi on tietojen säilyttämisestä huolehtiminen. Ennakoiva toiminta pelastaa tietosi, sillä ongelman sattuessa Microftilta saatava apu on vähäistä parhaimmillaan. Office 365 palveluun sisältyvät out-of-the-box työkalut eivät ole riittävät liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Kaikki tieto ei ole palautettavissa oikeaan ajankohtaan (toipumiskohde RPO) ja palautusaika (RTO) ei ole liiketoiminnan hallinnassa.

Tietojen arkistointi

Office 365 palvelun käyttöoikeuksienhallinta henkilöstön vaihtuessa on vaivatonta, mutta poistettaessa käyttäjän käyttöoikeus, myös hänen luomansa tiedot menetetään. KOMERO 365 palvelun avulla tietojen arkistointi on kustannustehokasta ja helppoa.

Ransomware ei pelota KOMERO 365 käyttäjää

Käytettäessä pilvipalveluita on varauduttava suojautumaan Ransomwarelta. Aina löytyy kalasteluun haksahtanut työntekijä, joka tietämättömyyttään onnistuu salakirjoittamaan yritykselle tärkeän Sharepoint-kirjaston. KOMERO 365 tunnistaa synkronoitavan kirjaston salakirjoitusyritykset. Varmuuskopioilta voit helposti palauttaa yksittäisiä kohteita tai koko kirjastoja tilaan ennen tartuntaa.

GDPR Tietosuoja-asetus koskee kaikkia yrityksiä

Tietosuoja-asetuksen ja tiettyjen toimialojen sääntely tuo säännöksiä sekä vaatimuksia tietojen saatavuudelle, jotka ylittävät normaalien varmuuskopiointimenetelmät tarjoamat ratkaisut. KOMERO 365 palvelu tarjoaa yhdessä Office 365 lisäpalveluiden kanssa parhaat työkalut ja säännökset ylittävät menetelmät varmuuskopiontiin ja arkistointiin. Menetetyt tiedot johtavat kalliisiin seisokkeihin, asiakastyytymättömyyteen, sääntelyn sakkoihin ja menetettyihin tuloihin.

Liiketoiminnan jatkuvuus perustuu luotettavaan (DRP) suunnitelman minkä selkärankana on varmuuskopiointi. Suosituksena on 3-2-1 varmuuskopiointisääntö.  Tiedot varmuuskopioidaan 3 (GFS) varmuuskopiointisetillä, tallennetaan 2 eri medialle, 1 media säilytetään (offsite).

Suojatut Alustat

Fyysinen Windows Server Windows Server Essentials Linux
Virtuaalinen WMware vSpehere Microsoft Hyper-V Xitrix XenServer
Red Hat Virtualisointi Linux KVM Oracle VM server
Pilvi Microsoft Office 365 Microsoft Azure Amazon EC2
Sovellukset Microsoft Exchange Microsoft SQL Server Microsoft Sharepoint
Microsoft Active Directory Oracle Database Endpoints
Windows-tietokone Mac