Plus Verkot Oy

 Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola

 Puh. 05-3410 620

Email asiakaspalvelu [miumau] plusverkot [piste] fi

Office 365

Sähköposti, kalenteri, verkkokokoukset, yhteisöpalvelu, tiedostojen jakaminen... Tästä se vasta alkaa.

Office 365 -palvelun ominaisuudet mullistavat työnteon - 

Meijän hemmot suunnittelevat, rakentavat, toteuttavat ja kouluttavat Office 365 -palveluiden tehokkaaseen käyttöön. 

Access, Excel, Exchange, InfoPath, Microsoft Teams, Office 365, Office for iPad, Office for Mac, Office Online, OneDrive, OneDrive for Business, OneNote, Outlook, Planner, PowerPoint, Project, Publisher, SharePoint, Skype for Business, Skype for Business Online, Sway, Visio, Word, Yammer

Office 365 on käytettävissänne aina, kun sitä tarvitsette

Voitte työskennellä pilvipalveluna toimitettavalla Officella missä tahansa. Käytössänne ovat tutut sovellukset, kuten Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote ja Publisher. Viimeksi käyttämänne tiedostot näkyvät aina ensimmäisinä, joten voitte jatkaa työskentelyä nopeasti. 

Microsoft Teams

Microsoft Teams - Chat-pohjainen työskentelytila tiimeille.

Mahtava työkalu tiimityöskentelyyn. Kaikkien Office 365 palveluiden sisältö, työkalut, ihmiset ja keskustelut koottuna samaan työtilaan. Sharepoint-kirjastot, OneNote-muistikirjat ja Skype for Business helposti käytettävissä. Microsoft Team työtila on muokattavissa ja turvallinen.

OneDrive

OneDrive for Business - keskitetty tallennuspaikka omille työtiedostoillesi.

Luo, lataa ja muokkaa tiedostoja työpöydältäsi, haluamastasi selaimesta tai mobiililaitteista. Synkronoi tiedostot PC- tai Mac-tietokoneen kanssa  offline-käyttöä varten. Jaa helposti tiedostoja kenen kanssa tahansa ja tee yhteistyötä tutuilla Office-sovelluksilla. Office 365:n yritystason tietoturvaratkaisut auttavat suojaamaan sisältösi yksityisyyttä ja varmistavat sen, että erilaiset tiedon suojaamiseen liittyvät vaatimukset on huomioitu.

OneNote

OneNote - muistikirjasovellus Office 365 -palvelusta.

OneNotella voit kirjoittaa tai piirtää muistiinpanoja. Muistiinpanoihin saat liitettyä ääntä, kuvaa, videota tai vaikka taulukoita. Muistikirja on jaettavissa muiden käyttäjien kanssa ja eri työtiloissa voi olla omat muistikirjat.

Planner

Planner - Tiimityön organisointiin ja suunnitteluun

Plannerin avulla työryhmäsi voi luoda uusia suunnitelmia, järjestää ja määrittää tehtäviä, jakaa tiedostoja, keskustella työtehtävistä ja seurata edistymistä.

Sharepoint

Sharepoint - Joustavaa hallintaa

Luo helposti ryhmäsivustoja ja portaaleja, joiden kautta käyttäjät voivat löytää ja jakaa sisältöä. Käsittele sisältöä yhdessä kollegoiden ja organisaation ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa millä tahansa laitteella. Työtilat, sivustot, kirjastot, sovellukset jne. Sharepoint vääntyy moneen tarkoitukseen aina tiedostokirjastosta intranettiin.

Skype

Skype for Business - Yhteistyötä kaikilla laitteilla

Viestitoiminnot, kokoukset ja näytön jakaminen yhdessä Officea tukevassa sovelluksessa. Skype for Business on yritysten viestintäsovelluksen standardi yhteydenpitoon ja etäkokouksiin.

Sway

Sway - Esitä ideasi täysin uudella tavalla

Luo ja jaa vuorovaikutteisia esityksiä, raportteja, tarinoita tai mitä ikinä haluat esittää. Swayllä teet helposti ja nopeasti esityksen jaettavaksi linkin avulla ilman ylimääräisiä ohjelmistoja.

Sway

Visio - Luo mitä tahansa visuaalisesti

Visiolla dokumentoit ja esität asian kuin asian sisustussuunnitelmasta prosessikaavioon.